fbpx

Kínai masszázs

A kínai masszázs története évszázadokkal korábbi időkig nyúlik vissza. A Hagyományos Kínai Orvoslás szerves része, egyenrangúnak tekintik többek között az akupunktúrával, ami szintén a meridiánokban áramló energia (Qi/Chi) elakadását, illetve csökkentését befolyásolja. A kínai masszázs viszont alkalmas olyan pontok kezelésére is, amiket akupunktúrás tűvel nem tudunk kezelni, másrészt olyan pácienseknél is alkalmazható, akik nincsnek jó barátságban a tűvel.

A kínai masszázs tulajdonképpen egy masszázsfogásokkal és kimozgatásokkal egybekötött akupresszúrás kezelés. Kiegészítő terápiaként eredményesen alkalmazható mozgásszervi- és belgyógyászati betegségek kezelésére, krónikus fáradtság és álmatlanság enyhítésére, de legalább ilyen fontos szerepe van a megelőzésben is. Nagyon jól használható  az egészséges szervezet harmonizálására, valamint testi-lelki kimerültség kezelésére.  

A kezelés masszázságyon vagy tatamin történik, ruhában. A masszázs során kellemes, lazító érzés árasztja el a testet, felszabadulnak az izom- és energiablokkok, így energetizált állapotban távozik a vendég.

Kapcsolat

Itt írhat nekem!

6 + 10 =

Krakkai Veronika

természetgyógyász
életmód-tanácsadó és terapeuta

 

Kapcsolat

Web: www.krakkaivera.hu

Email: info@krakkaivera.hu