fbpx

Életmódtáborok Bükkszentkereszten

Életmódváltó táboraim helyszínéül Bükkszentkeresztet választottam, mert ez a Bükk hegységben megbúvó piciny település és környéke régóta, szinte érintetlenül őrzi a spiritualitás, a természetközeliség 21. századi ember számára oly fontos értékeit.

A táborok fő helyszíne a Família Apartman (www.familia-apartman.eu), ahol a kedves házigazdák mindent megtesznek annak érdekében, hogy a náluk töltött idő a legnagyobb kényelemben, családias és házias ellátásban teljen.

Tapasztalataim azt mutatják, hogy valódi változást, változtatást életünkben csak élményalapú tanulással, s az így megszerzett tudás gyakorlatba való áttételével érhetünk el. Célom, hogy ezeket a folyamatokat segítsek elindítani, úton tartani azoknál a résztvevőknél, akik elérkezettnek tartják az időt a VÁLTOZÁSRA.
Kizárólag kis létszámú, 6-10 fős csoportokban dolgozunk. Ebben a csoportlétszámban még megőrizhető az az intim légkör, ami ahhoz szükséges, hogy le tudjunk nyúlni a problémák mélyére és figyelni tudjunk magunkra és egymásra is.

A program változókori tünetekkel küzdő hölgyeknek szól, illetve azoknak, akik szeretnék elkerülni ezeknek a tüneteknek az életminőség csökkentő hatását. Jelentkezhetnek még egyéb hormonális egyensúlytalansági tünetektől szenvedő hölgyek is.

Az egyszer 3 napos, majd kétszer 5 napos életmódváltó táborok egymásra épülő tematikája biztosítja az elsajátított elméleti és gyakorlati tudásanyag beépülését a résztvevők mindennapjaiba. Csak így tudja felváltani a régi beidegződéseket egy új tudás- és ismeretanyag, mely magával hozza a tartós változást, természetesen megfelelő kitartással és következetességgel végrehajtva.

Kapcsolat

Itt írhat nekem!

6 + 9 =

Krakkai Veronika

természetgyógyász
életmód-tanácsadó és terapeuta

 

Kapcsolat

Web: www.krakkaivera.hu

Email: info@krakkaivera.hu