fbpx

Életmód-tanácsadás és terápia

A hozzám forduló páciensek első alkalommal egy 1,5 órás ismerkedő, állapotfelmérő beszélgetésen vesznek részt. Ekkor derül ki, tudunk-e együtt dolgozni azon a problémán, amiben a segítségemre számít. Amennyiben vannak orvosi, illetve természetgyógyászati leletei, azokat magával hozhatja, én áttanulmányozom. Az állapotfelmérés kizárólag szóbeli kikérdezést jelent, mindenféle eszköz, berendezés, műszer alkalmazása nélkül. Ezután összeállítom az egyéni, személyre szabott terápiát. Lefektetjük a gyógyulási folyamat alapjait, megállapodunk a legfontosabb betartandó életviteli változtatásokban, melyek biztosítják a sikeres együttműködésünket, vagyis a kibillent egyensúlyi állapot helyreállítását.

Ennek a sokszor több hónapon keresztül tartó folyamatnak az alapköve az ŐSZINTESÉG. Őszinteség önmagunkhoz és persze egymáshoz. Hiszen mindenki hamar szeretne jobban lenni, ezért legyen az együtt töltött idő igaz tartalommal megtöltve!

Azok után, hogy a Kedves Érdeklődő kapott egy kis ismertetőt rólam, és arról, hogyan igyekszem átadni a tudásom és tapasztalataim mások segítésére, kérem, keressen bátran, minden félelem nélkül, hiszen csak személyes találkozás alkalmával tudhatjuk meg, lesz-e közös „utazásunk”?

Addig is, minden jót kívánok Önnek!

Kapcsolat

Itt írhat nekem!

2 + 12 =

Krakkai Veronika

természetgyógyász
életmód-tanácsadó és terapeuta

 

Kapcsolat

Web: www.krakkaivera.hu

Email: info@krakkaivera.hu