fbpx

Kínai masszázs

A kínai masszázs története évszázadokkal korábbi időkig nyúlik vissza. A Hagyományos Kínai Orvoslás szerves része, egyenrangúnak tekintik többek között az akupunktúrával, ami szintén a meridiánokban áramló energia (Qi/Chi) elakadását, illetve csökkentését befolyásolja. A kínai masszázs viszont alkalmas olyan pontok kezelésére is, amiket akupunktúrás tűvel nem tudunk kezelni, másrészt olyan pácienseknél is alkalmazható, akik nincsnek jó barátságban a tűvel.

A kínai masszázs tulajdonképpen egy masszázsfogásokkal és kimozgatásokkal egybekötött akupresszúrás kezelés. Kiegészítő terápiaként eredményesen alkalmazható mozgásszervi- és belgyógyászati betegségek kezelésére, krónikus fáradtság és álmatlanság enyhítésére, de legalább ilyen fontos szerepe van a megelőzésben is. Nagyon jól használható  az egészséges szervezet harmonizálására, valamint testi-lelki kimerültség kezelésére.  

A kezelés masszázságyon vagy tatamin történik, ruhában. A masszázs során kellemes, lazító érzés árasztja el a testet, felszabadulnak az izom- és energiablokkok, így energetizált állapotban távozik a vendég.

Kapcsolat

Itt írhat nekem!

10 + 4 =

Krakkai Veronika

természetgyógyász
életmód-tanácsadó és terapeuta

egyéni vállalkozó
adószám: 60641421-1-25

 

Kapcsolat

Mobil: 20 400 7110

Web: www.krakkaivera.hu

Email: info@krakkaivera.hu

3534 Miskolc, Mária u. 32/1

Rendelés
  • H: 9 – 17 (páros hét)
  • K-Sze-Cs: 9 – 17
  • Péntek:
    9 – 13 (páros hét)
    9 – 17 (páratlan hét)
  • Szo: 9 – 13 (páratlan hét)